joi, 19 august 2010

Tiramisu

Ingrediente:
400 g de piscoturi
250 g de crema Mascarpone
4 oua
4 linguri de zahar
3 cescute de cafea fara zahar
cacao pudra, pentru ornat


Mod de preparare

1.Amestecati intr-un bol galbenusurile de ou cu zaharul, pana  se deschid la culoare.

2.Adaugati crema Mascarpone si omogenizati amestecul.

3. Bateti intr-un bol separat, albusurile de ou pana se umfla.

4.Turnati albusurile peste crema cu Mascarpone  si amestecati pana  la incorporarea completa a acestora.

5.Evitati mixerul deoarece albusurile se vor lasa.

6.Inmuiati piscoturile putin in cafea  dupa care asezati-le intr-o tava unul langa altul, fara spatii intre ele.

7.Dupa ce ati pus primul strat de piscoturi, turnati peste ele jumatate din crema.

8.Puneti alt strat de piscoturi imuiate in cafea si turnati restul de crema.

9.Pudrati din belsug cu cacao , altfel incat sa se formeze un strat  uniform,si  lasati  in frigider peste noapte.

         

                                                                 Pofta buuna:*!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu